BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Değirmendereli minikler hayvanlar için anneleri ile yürüdüler

Gölcük Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu Anasınıfı Minikleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde düzenledikleri etkinlikle farkındalık yarattı. Miniklerin renkli kostümleri ve pankartlarıyla gerçekleştirdikleri yürüyüşe anneleri de katıldı. 

07 Ekim 2024 15:02
Değirmendereli minikler hayvanlar için anneleri ile yürüdüler

AMACIMIZ ; TOPLUMA DUYARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK...

Hayvanların her şeyden önce doğal hayatın bir parçası olduğu, onların da bir canlı olarak bu doğada yaşama haklarının olduğunu ifade eden Cengiz Topel Anasınıfı Ögretmeni Arzu Alacatlı " Öğrencilerimizin topluma, doğaya ve hayvanlara duyarlı bireyler olarak yetişmesi için düzenlediğimiz etkinliğimize katılan ve bizleri destekleyen Okul Müdürümüz Güney Yılmaz'a, Okul İdarecilerimize, öğrencilerime ve ailelerine, etkinliğimizi ilgiyle takip eden Değirmendere halkına teşekkür ederim " dedi. 

DOĞA ; HAYVANLARLA DAHA GÜZEL

Giydikleri hayvan kostümleriyle Değirmendere Çınarlık Meydanında Toplanan Cengiz Topel İlkokulu anasınıfı minikleri " Doğa Hayvanlarda daha güzel, Koru, besle ve sev, Onlar bize emanet, bir kap yemek ve bir kap su " ve çeşitli Pankartlarla yürüyüş yaptılar. Minikler düzenledikleri etkinlikle " Hayvan Sevgimiz sonsuz " mesajları verdiler.

HAYVANLARI KORUMA BİLİNCİNE SAHİP OLMALIYIZ...

Hayvanları korumak, doğal yaşamın sürdürülebilirliği, ekosistemin dengesi, insan sağlığı, ekonomik değerler ve etik sorumluluk gibi birçok nedenle önemlidir şeklinde açıklama yapan Cengiz Topel İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Arzu Alacatlı " Hayvanları korumak, doğal çevrenin ve insanlığın geleceği için elzemdir. Bu nedenle, her bireyin hayvanları koruma bilincine sahip olması ve bu konuda gereken önlemleri alması büyük bir önem taşır. Hayvanları korumak, sadece bugünün değil, gelecek nesillerin de yaşamını sürdürebilmesi için gereklidir " dedi. Etkinlik Değirmendere halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.