BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Buna ikiyüzlülük denmez de ne denir?

İsrail’e destek verdiği gerekçesiyle boykot edilen zincirlerden biri de Burger King oldu. Önceki gün ünlü restoranın Rize’de yeni şube açılışı yapıldı. Duaların okunduğu törene, AK Partili belediye başkanları ve yöneticileri katıldı. 

07 Ekim 2024 14:58
Buna ikiyüzlülük denmez de ne denir?

Rize’deki yeni Burger King şubesinin açılışına katılan AKP'li İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, açılış sonrası gelen eleştiriler üzerine açıklamalarda bulundu. Mete, açılışta sadece 10 dakika bulunduğunu ve kurdele kesimine denk geldiğini belirterek, "Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım" dedi.

Mete, açılışın işletme sahibinin daveti üzerine gerçekleştiğini, ancak yemek yememeyi tercih ettiğini vurgularken, marketlerde de İsrail menşeili ürünlerin bulunduğunu, ancak her şeyin bu şekilde değerlendirilmesinin yanlış olduğunu ifade etti. Ayrıca, hakkındaki karalama kampanyasına tepki gösteren Mete, "İsimlerimizi medyaya vererek 3 belediye başkanını ateşe atıyorlar" dedi.

Bu sırada açılış öncesi Burger King şubesi önünde "Kahrolsun İsrail" sloganı atan akademisyen Dr. Kemal Sağlam’a yapılan saldırı da olayın bir başka boyutu olarak dikkat çekti. Sağlam’ın burnunun kırıldığı ve kulak zarının patladığı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.