BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te AKP’li meclis üyesine çöp kamyonu sayısı yanıtı

İzmit Belediyesi adına yapılan açıklamada AK Parti Meclis Üyesi Önder Karakaş’ın çöp kamyonlarının sayısı ile ilgili verdiği rakamların doğru olmadığı bilgisi verildi. 

08 Ekim 2024 17:59
İzmit’te AKP’li meclis üyesine çöp kamyonu sayısı yanıtı

İşte o açıklamanın içeriği:

Sürekli halkı yanıltmak amacıyla verilen yanlış rakamları her seferinde resmî belgelerle düzeltmekten yorulduk. 

AK Parti Meclis Üyesi Önder Karakaş’ın Ekim Ayı Olağan Meclisi’nde dile getirdiği hatalı açıklamalar da bu yanlış bilgilendirme zincirinin son halkası oldu. 

Halkı doğru bilgilendirmek adına gerçekleri bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak zorundayız.

Ekim Ayı Olağan Meclisi’mizde; Sherlock Holmes edasıyla, sözde bir keşfini dile getiren AK Parti Meclis Üyesi Sn. Önder Karakaş’ın, “Sabah şantiye çıkışı 11 çöp kamyonu saydım” açıklaması, “yanlıştır” 

Sayın Karakaş’ın sayılarla arası mı pek yok, yoksa sabah çöp kamyonu saymak kendisine zor mu geldi bilemeyiz. Ancak meclis üyemizin ifade ettiği gibi 11 değil, 22 çöp kamyonumuz sabah saatlerinde Temizlik İşleri Şantiyemizden çıkış yapmıştır. Bu da “Çöp Aracı Sefer Takip Fişleri”nde de açıkça görülmektedir. 

O gün akşam saatleri dahil olmak üzere sahada 22 araç çalışmış ve İzmit’ten 277 bin 820 kg evsel atık toplamıştır. 

Bir meclis üyesi olarak kendisini gizli saklı şekilde sabahları çöp kamyonlarını izlemek yerine, Temizlik İşleri Şantiyemize davet ediyoruz.  Böylece halkımızı yanlış bilgilendirmek yerine, Temizlik İşleri Müdürlüğü emekçi kadromuzun büyük özveriyle yaptığı çalışmaları bizzat yerinde görebilirdi. 

İzmit’in temizliği için gece gündüz çalışan ekiplerimizin çabalarını yok saymak yerine, gerçek rakamlarla karşılaşması çok daha aydınlatıcı olurdu.

İzmit Belediyesi olarak; kendi öz kaynaklarımızdan oluşan temizlik işleri filomuzun gözlerden kaçsa bile, günün tüm saatlerinde İzmit’imizin sokaklarında, çalışmaya devam ettiklerini kamuoyuna saygıyla bildiririz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.