BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çayırova Sanat ve Eğitim Kursları başladı

Çayırova Belediyesi Bilgi Evleri’nde velilere yönelik gerçekleştirilen Sanat ve Eğitim Kursları’nda eğitimler başladı. Çayırovalı veliler, kurslarda aldıkları derslerle kendilerini geliştirme şansı elde ediyor. 

08 Ekim 2024 19:46
Çayırova Sanat ve Eğitim Kursları başladı

7’den 70’e eğitim anlayışıyla çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi, ilçedeki vatandaşlara yönelik Veli Sanat ve Eğitim Kursları’nda da eğitimler başladı. Kayıt duyurusunun ardından kurslara başvuru yapan veliler, uzman kadrolar eşliğinde seçtikleri alanlarda eğitim alıyorlar. Kendi mahallelerindeki bilgi evlerinde giden Çayırovalılar; spor, Kur’an-ı Kerim, nakış, örgü, makrome, tel kırma, iğne oyası, bağlama, gitar, keman, piyano, resim, İngilizce, Almanca, Arapça, hat kursu, seramik, işaret dili, okuma yazma, ilk yardım, diksiyon ve aşçılık alanında dersler görebiliyor. 

KURSİYERLERDEN TEŞEKKÜR

Emek Mahallesi’nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Bilgievi’ne kayıt yaptıran veliler, dikiş, iğne oyası ve Kur’an-ı Kerim derslerine başladı. Kursların kendileri için çok verimli geçtiğini ve bir sosyalleşme şansı elde ettiklerini dile getiren veliler, kurs imkanını kendilerine sunan Çayırova Belediyesi’ne de teşekkürlerini iletti. Uzman eğitimci kadrosuyla Çayırovalı yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen Veli Sanat ve Eğitim Kursları’nda dersler yıl boyunca devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.