BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti'den istifa eden o vekil CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den Temmuz ayında istifa eden İstanbul vekili Nimet Özdemir bugün CHP'ye katıldı. CHP lideri Özel, Özdemir'e rozeti taktıktan sonra "Baba evi büyümeye devam ediyor" sözlerini ifade etti. 

08 Ekim 2024 17:55
İYİ Parti'den istifa eden o vekil CHP'ye katıldı

2023 yılındaki genel seçimde meclise 44 milletvekili sokan İYİ Parti’de genel başkanlık koltuğunun değişmesi ve CHP ile kurulan Millet İttifakının dağılması sonucunda istifalar üst üste gelmişti. Bu istifalar sonucunda İYİ Parti’nin milletvekili sayısı 30’a kadar düştü. Bugün, Temmuz ayında istifa eden İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir CHP’ye katıldı.

Haftalık grup toplantısında Özdemir’e CHP rozeti takan Özgür Özel, “Bir süredir CHP'ye baba ocağına gelmek istedi, bugün buradalar. Baba evi büyümeye devam ediyor. Nimet hanımı büyük bir memnuniyetle grubumuza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Nimet Özdemir’in de CHP’ye katılması ile beraber CHP’nin meclisteki milletvekili sayısı 129’a yükseldi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.