BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partili başkan Demirtaş’da Büyükakın’a çağrı yaptı

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş, Atatürk’e dil uzatan yazarın Kocaeli Fuarı’na davet edilmesi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çağrıda bulundu. 

08 Ekim 2024 20:23
Zafer Partili başkan Demirtaş’da Büyükakın’a çağrı yaptı

Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Tahir Büyükakın’ın siyaset üstü olarak gördüğü kitap fuarını bizler de aynı düşünceyle destekliyoruz.

Katılım da sağlıyoruz, lakin siz Yusuf Kaplan gibi bir Atatürk Cumhuriyet düşmanını bu fuara davet ederseniz kökten ayrışmış bir toplum yaratmaya yol açıyorsunuz demektir.

Oysa toplumu ayrıştırmayan birleştirici tek unsurumuz ve varlığımız Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucu lideridir. Duruma bu taraftan bakınca toplum birlik şuuruna erişmektedir. 

Sayın Büyükakın şahsınız da böyle bir olmadığınız kanaatindeyim. Lütfen bu yanlıştan dönünüz. Değil Yusuf Kaplan onun zihniyetinde olan ecdadı gelse bu milleti layık demokratik çağdaş bir toplum olmaktan uzaklaştıramayacak, Cumhuriyetimize ve onun kurucu birilerine bağlılığımız ilelebet sürecektir. Ne mutlu Türk’üm diyene.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.