BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze’deki köpek katliamı ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kocaeli Valiliği adına kamuoyuna Gebze’deki köpek katliamı ile ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi. 

11 Ekim 2024 08:45
Gebze’deki köpek katliamı ile ilgili soruşturma başlatıldı

İşte o açıklamanın içeriği:

Basında ve sosyal medya mecralarında yer alan Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezindeki görüntülere ilişkin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Kocaeli Şube Müdürlüklerince  her türlü araştırma ve inceleme yürütülmekte olup, derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Gelişmelerden kamuoyu süreç içerisinde bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suziye Atlı 2024-10-12 20:04:02

Morga gidin orda da sürüyle ölü bulursunuz. Bu katliam mı var demek. Milyonlarca köpek var. Yaşlılıktan, hastalıktan, kazalardan ölen köpek leşleriyle provokasyon yapıyorlar. Ekonomik sıkıntıları, zenginlerin daha zengin fakirlerin daha fakir olmasını tartışalım. Köpek hakları diyerek sokaklarda boş alanlarda köpek çoğaltmak dışında bir şey yaptığınız yok. Solcuların itperestlikten başka bir numarası yok. Dar gelirliyi savunmaktan acizler.