BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sevim'den kış saati tepkisi: Bu rezil dönemin hesabını verecekler

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, son günlerde gündemi meşgul eden kış saati uygulaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

12 Ekim 2024 01:16
Sevim'den kış saati tepkisi: Bu rezil dönemin hesabını verecekler

Damat Berat Albayrak’ın kaldırdığı kış saati uygulamasının, Cumhuriyet ve Adalet Partisi iktidarında yeniden hayata geçirileceği açıklandı. Ahmet Sevim, bu kararın özellikle çocukların güvenliği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

ÇOCUKLARIMIZI KARANLIKTA GÖNDERMEYECEĞİZ

Ahmet Sevim, "Birilerine para kazandırmak için çocuklarımızı kör karanlıkta, güvensiz bir şekilde okula göndermek zorunda kalıyoruz. Bu rezil dönemin mucidi Berat Albayrak ve destekçileri, yaptıkları yanlışların hesabını verecekler" ifadelerini kullandı.

GELECEK İÇİN UMUT VADEDİYORUZ

Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak, halkın güvenliğini ve refahını önceliklendiren politikalar geliştirmeye devam edeceklerini belirten Ahmet Sevim, “Gelecek nesiller için daha aydınlık bir Türkiye yaratma hedefindeyiz. Cumhuriyet ve Adalet Partisi'nin iktidarında, halkın daha fazla güvenli hissetmesi ve çocukların aydınlık bir geleceğe sahip olması için gereken adımlar atılacaktır" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.