BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP Darıca adayı Hastürk kolları sıvadı

AK Parti Darıca ilçe Başkanlığına adaylığını koyan Gökmen Hastürk iddialı konuştu. 

13 Ekim 2024 04:23
AKP Darıca adayı Hastürk kolları sıvadı

‘Başkan adayı Gökmen Hastürk, ‘’ 20 Ekim Pazar günü ilçemizde, Partimize, davamıza yakışır üzülenin değil heyecanın artacağı kongre yapacağız. Kurduğumuz genç dinamik ekibimizle davamıza, ilçemize, vatandaşımıza nefer olacağız.! ‘’

‘’DAVA BİLİNCİNDE KURDUĞUMUZ PLANLARIMIZ VAR’’

Hastürk açıklamalarına şu sözlerle devam etti; ‘’Teşkilata gönül vermiş dava bilincinde ekibimizi ve planlarımızı kurduk. Programlarımız ve projelerimiz hazır. Kongreye ve bu  yolda ilerlemeye sonuna kadar hazırız. Genel Başkanımıza yakışır il Başkanımla kol kola uyum içerisinde çalışarak ilçemizi refah seviyeye ulaştıracağız. Kimseyi rakip görmeden şahsileştirmeden çıktığımız bu yolda alnımızın akıyla çıkacağız. Tek hedefimiz Bayrağı ve çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacak’’ dedi.
‘’ Bu yolda yanımızda olan ekibime ve bize destek çıkan herkese teşekkür ederim’’ diye açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.