BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sapanca Gölü’nü temizleyin!

Havaların aylardır kurak geçmesinden dolayı Sapanca gölü metrelerce çekildi. Suyun çekilmesi sonrası her türlü atık da ortaya çıktı. 

13 Ekim 2024 11:37
Sapanca Gölü’nü temizleyin!

Sıcak yaz aylarında bu alanlarda piknik yapan bazı kişilerin sorumsuzca bıraktığı plastik şişeler, poşetler ile çeşitli atıklar ortaya çok kötü görüntü bıraktı. Eşme’de sahilde Kartepe Belediyesine ait düğün alanı önü ve yanları başta olmak üzere limandere caddesi ile tüm sahilin kuruyan kısımlardaki atıkların temizlenmesi gerekiyor.

Bu sorunun ivedilikle ele alınmaması halinde gelecek yağışlarla birlikte tamamen göle karışması gölün önemli ölçüde kirlenmesine neden olacaktır. Konuya Kocaeli Büyükşehir belediyesi, İSU ve Kartepe Belediyesi’nin acilen el atması isteniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.