BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çayırova’da anlamlı buluşma

Çayırova Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen buluşma, gençlerden büyük ilgi gördü. 

14 Ekim 2024 17:37
Çayırova’da anlamlı buluşma

Gebze esnaf odası yönetim kurulu üyesi Mehmet Toprak’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte,Yavuz Ağıralioğlunun kuruluş aşamasında olduğu Parti'nin Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı, avukat Halim Burak Mete, Çayırovalı gençlerle bir araya geldi. Buluşma boyunca gençlerin coşkusu ve merakı,dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Toprak, hem Muhsin Yazıcıoğlu hem de Yavuz Ağıralioğlu ile uzun yıllar siyaset yapmış bir dava büyüğü olarak, gençlere rehber niteliğinde bir konuşma yaptı. Toprak, geçmişteki siyasi deneyimlerinden yola çıkarak, gençlerin siyasette daha fazla yer alması gerektiğini vurguladı ve “Gençlerimiz, geleceğimizin teminatıdır” dedi. Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte yürüttüğü siyasi çalışmaların da altını çizdi ve gençlerin bu süreçlerdeki rolüne duyduğu inancı dile getirdi.

Etkinlikte dikkat çeken bir diğer isim ise Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Halim Burak Mete oldu. Gençlerin büyük bir heyecanla yönelttiği sorular karşısında, Mete geniş açıklamalar yaptı. Özellikle gençlerin siyasette daha aktif bir rol almasının önemi üzerinde duran Mete, “Çayırova’da teşkilatlanma sürecine en kısa zamanda başlayacağız. Bizimle irtibata geçen gençler arasından güçlü bir ilçe gençlik kolları teşkilatı kuracağız. Gençlerin siyasetteki yeri, yalnızca destekleyici değil, yön verici olmalı diye konuştu.

İlçe başkanlığı süreci ile ilgili sorular üzerine Mehmet Toprak da detaylı açıklamalarda bulundu. Toprak, siyasi tecrübesini gençlerle paylaşarak, süreç hakkında şu ifadeleri kullandı: "Süreç şu an devam ediyor. İstişarelerimiz sürüyor ve bu süreçte en doğru kararları alabilmek için yoğun çalışmalar yürütüyoruz. İlçe başkanlığıyla ilgili nihai karar, geniş katılımlı istişarelerin ardından verilecektir. Biz, kimin başkan olacağından ziyade, teşkilatımızın ne kadar başarılı işler yapabildiğiyle anılmak istiyoruz diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.