BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Filistin’in acı tarihi tartışılacak: Tüm Darıcalılar davetli

Darıca Belediyesi, işgal altındaki Filistin meselesine dikkat çekmek amacıyla ‘Geçmişten Günümüze Filistin’ adlı bir söyleşi düzenleyecek. Etkinlik, 15 Ekim Salı günü saat 19.30’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Söyleşiye ünlü sunucu Serdar Tuncer ve Siyaset Bilimci Yazar Savaş Şafak Barkçin katılacak. 

14 Ekim 2024 21:24
Filistin’in acı tarihi tartışılacak: Tüm Darıcalılar davetli

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Filistin’in yıllardır işgal altında olduğunu ve soykırıma uğradığını belirterek, Darıcalıları bu önemli etkinliğe davet etti. Başkan Bıyık, “Filistin meselesi vicdani ve insani bir meseledir. Gazze’de, Kudüs’te ve Filistin’de yıllardır çocuklar öldürülüyor, topraklar işgal ediliyor. Son bir yıldır ise bir soykırım uygulanıyor. Katil sürüleri tarafından insanlık onurunun yok edildiği Filistin meselesinin konuşulacağı söyleşi etkinliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum,” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.