BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İETT, sokak hayvanları için yaşam alanları oluşturuyor

İETT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü ve Semtpati Vakfı işbirliğiyle sokak hayvanlarını sahiplenerek, uygun birimlerinde yuva oluşturmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde bulunan 4 köpek sahiplendi. 

14 Ekim 2024 13:16
İETT, sokak hayvanları için yaşam alanları oluşturuyor

İETT, işletme ve yatırım faaliyetlerinin yanı sıra sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleriyle son zamanların en önemli gündem maddelerinden biri olan sokak hayvanları konusunda önemli bir adım attı. İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Semtpati Vakfı ve İstanbul Gönüllüleri ile işbirliği yaparak #sahiplenistanbul projesine katılan İETT, Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nde bulunan 4 patili dostu sahiplendi.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in bizzat teslim aldığı bu hayvanlar, İETT’nin İkitelli ve Hasanpaşa Garajları’nda kendileri için oluşturulan yaşam alanlarına alındı.

Proje kapsamında, “yaşatan olacağız” hedefiyle İETT, sahiplenmeye devam ederek uygun birimlerinde patili dostları için yaşam alanları oluşturmayı planlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.