BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe ve milletvekili Kanko’dan o isme hayırlı olsun ziyareti

Başkan Gökçe ve Milletvekili Kanko, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Yasin Sönmezoğlu Diş Polikliniği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 

15 Ekim 2024 01:17
Başkan Gökçe ve milletvekili Kanko’dan o isme hayırlı olsun ziyareti

Derince Çınarlı Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Yasin Sönmezoğlu Diş Polikliniği geçtiğimiz günlerde yapılan açılış töreninin ardından hizmete girmişti. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko ve CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen de Sönmezoğlu’nu yeni açtığı poliklinikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.



Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Gökçe “İlçemizin gelişmesine katkı sağlayan ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek adına yapılan bütün adımları önemsiyor ve destekliyorum. Yasin Sönmezoğlu ve ekibine bu güzel hizmetleri için teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.