BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te yaşayan kaçak göçmenlerin eseri!

Türkiye’ye ve İzmit’e kaçak yollarla giren göçmenlerin temiz çevre gibi bir hassasiyetleri yok. İzmit’in bazı noktalarında ortaya çıkan görüntü kirliliğinin nedeni de kaçak göçmenler. 

15 Ekim 2024 15:24
İzmit’te yaşayan kaçak göçmenlerin eseri!

Aynı konuyla ilgili Zafer Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: 

Burada İzmit’te beş ayrı mahalleden çekilmiş fotoğraflar var. Evet, üşenmedik dolaştık, hatta üşenmek ne kelime bu bizim bir vatandaşlık görevimizdir.

Buralar mahallelerimizde ki çöp konteynırları. Yanlış anlamayın sorumlu belediye, çöpler toplanmıyor diye şikayet etmeyeceğiz ama Bolu Belediyesi’ni ve başkanının almış olduğu reel kararları onlarında uygulaması tavsiyemizdir.

Buraları bizim yerleşik halkımız bu hale getirmiyor. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, gerçekten bizim halkımız bu konuda yüzde doksan beş çok duyarlı, hassas. Ha kim getiriyor diyorsanız bu da bizlerin takip ve tespitiyle sabittir. 

Şehrimizde yaşayan Suriyeli, Afgan mülteciler bu malzemelerin işe yarayıp para edecek kısımlarını alıp eşyaları buralara yığıyorlar. Müdahale mi ettiniz, canınız tehlikede, iftiraya uğrama şansınız yüksek.

Belediyelerimiz mecbur değil bu çirkinlikleri temizlemeye ama önlem onların elinde. İzmit Kent Konseyi başta olmak üzere tüm STK’ları ve belediyelerimizi aynı konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz, Şehre misafir gelenlerden utanır olduk.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.