BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Parti İl Başkanı Şahin’den Çayırova turu

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdal Şahin, ilçe başkanlarıyla birlikte beş ilçe başkanıyla birlikte Çayırova’da bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu.  

16 Ekim 2024 11:37
Gelecek Parti İl Başkanı Şahin’den Çayırova turu

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Erdal Şahin, ilçe başkanları Nurbanu Yılmaz Çalışkan (Gebze), Ömer Uçar (İzmit), İbrahim Fazlıoğlu(Çayırova), Orhan Şahin (Darıca) ve İrfan Özyolcu (Derince) ile birlikte Çayırova ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Şahin ile beraberindekiler, Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tunç’u işyerinde, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Aslan’ı makamında ziyaret ettiler. Çayırova Sinop Türkelililer Derneği Başkanı Vahip Demiral ve yönetimini ziyaret eden Gelecek Partisi’nin kurmayları ziyaret turlarını Kızılay Çayırova Şubesi Başkan Vekili Asım Yazar ile tamamladılar. 


Belediye meclis ve başkan yardımcısı ziyaretlerine ilçe sorunları ve gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler alan il başkanı Şahin daha sonra hemşehri derneğini ziyaret etti. İki ay önce davetli olduğu piknik programına il dışında olması nedeniyle katılamadığı için üzüntüsünü dile getiren Şahin, Çayırova Sinop Türkelililer Derneği Başkanı Vahip Demiral ve yönetimine göstermiş olduğu ilgi ve misafirparverliklerinden dolayı teşekkür etti. Kızılay ziyaretinde başkan vekili Asım Yazar’dan bilgi alan Erdal Şahin, Çayırova’da kan alma merkezinin olmadığını vatandaşların ihtiyaç durumunda Tuzla yada Gebze’ye gitmek zorunda kaldığını öğrendi. Şahin, konuyu gündeme getirip takipçisi olacakları sözünü verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.