BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O ilçede AKP adayına geri çekil baskısı

AK Parti ilçe Başkan adayı Gökmen Hastürk’e adaylıktan geri çekilmesi için baskı yapıldığını söyledi. 

17 Ekim 2024 11:34
O ilçede AKP adayına geri çekil baskısı

AK Parti ilçe Başkan adayı Gökmen Hastürk, adaylığını açıkladıktan sonra vatandaşın büyük ilgisini ve desteğini görürken öte yandan adaylıktan geri çekilmesi için baskı yapıldığını üzülerek açıkladı.
 
Hastürk; ‘’Yapılan bütün baskılara rağmen istifa etmeyip davamız için sonuna kadar çalışacağız. Halkımız ve Partimiz için bir çok projeler, planlar yaptık. Ekibimle beraber bayrağı teslim aldıktan sonra yapacağımız işlerle dillerden düşmeyeceğiz. Canımızla kanımızla çıktığımız bu yolda asla geri dönmeyeceğiz…! Baskılara rağmen geri adım atmayacağız davamızda karalıyız. Buna kimse engel olamaz. Bizler muhalif değiliz. Bizler vatanına, partisine ömrünü adamış kişileriz. Yapılan istifa baskılarından dolayı Darıca AK Parti yedek meclis üyeleri yapılan bu baskıya karşı istifa ederek yanımda olduklarını hissettirdiler. Daima yanımızda olan destek veren dava arkadaşlarım ve haklıma teşekkür ederim. Güveninizi boşa çıkarmayacağım. ‘’ Diyerek  açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.