BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu çürümüşlüğü ülkemizden atmak, bizim boynumuzun borcu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan 'yenidoğan çetesi' hakkında sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. 

18 Ekim 2024 18:24
Bu çürümüşlüğü ülkemizden atmak, bizim boynumuzun borcu

Ali Babacan şunları söyledi:

“Türkiye'yi, yavrularının çete elinde can verdiği bir ülke haline getiren yozlaşmışlığı masaya yatırmadan, bu davanın eksik kalacağına inanıyorum”

“Çok üzgünüm. Yenidoğan bebek çetesi davasına dair haberleri okumak, herkes için olduğu kadar benim için de çok güç. Devleti dolandırmak için bebekleri öldürmekten çekinmeyen, bu uğurda savcılarımızı tehdit eden, belli ki bunları yaparken yargılanmayacaklarına inanan çete üyelerinin sırtını yasladığı her bir kişi ve kurumun ortaya çıkarılması için konunun peşini bırakmayacağımızın bilinmesini istiyorum.

Türkiye'yi, yavrularının çete elinde can verdiği bir ülke haline getiren yozlaşmışlığı masaya yatırmadan, bu davanın eksik kalacağına inanıyorum. Konuyla ilgili haberleri okuyup aklını korumaya çalışan, yapanından göz yumanına, sorumlu herkes için ibretlik sonlar dileyen vatandaşlarımızın duygularını paylaşıyorum. Henüz yaşları günlerle ifade edilirken öldürülen yavrularımız için milletimize başsağlığı diliyorum. Bu çürümüşlüğü ülkemizden atmak, bizim boynumuzun borcu.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.