BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet eşi ile ilgili iddiaları tiye aldı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet eşi ile ilgili ortaya atılan iddiaların tamamen yalan olduğunun altını bakın nasıl çizdi. İşte ayrıntılar.. 

19 Ekim 2024 13:19
Başkan Hürriyet eşi ile ilgili iddiaları tiye aldı!

İşte Başkan Hürriyet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği:

Bazı gazeteler, ne yazık ki, habercilikle masal yazarlığı arasındaki çizgiyi biraz fazla aşmış durumda.  Daha önce "Murat Hürriyet Gülümse Kafe’de hesap ödemiyor" gibi bir hikaye uydurmuşlardı. Biz de banka kartı dökümleriyle bu yalanı çürütmüştük. 

Fakat aynı gazete şimdi daha büyük bir hayal gücüyle, eşim Murat Hürriyet’in belediyede "patronculuk oynadığını" iddia etmiş! Hatta biraz daha zorlasalar, eşim belediye binasında taht kurmuş, tacını takıp yönetiyor diyecekler!

Soner Arıca 1923 Kadın Korosu etkinliğine katıldığı için, eşim birden bire "belediyenin gizli patronu" ilan edilmiş. Şaka gibi! Bir etkinliğe katılmakla insan nasıl patron olur, bunu da gazetecilik derslerinde öğretiyorlar mı acaba? 

Yoksa her katıldığınız etkinlikten sonra size de birkaç belediye ya da kurum yönetimi teklif edenler mi var? Ama biliyoruz ki bazı gazeteler, yalan haber yazma konusunda gerçekten istikrarlı. 

Daha önce Gülümse Kafe’de hesap ödemediği gibi uydurmalarla karşımıza çıkan bu gazete, şimdi de başka bir masal anlatıyor.

Artık bu hayal dünyasına dayalı iddialara şaşırmıyor ve gülümsüyoruz. Çünkü bu yalan haber anlayışını bir kere başlatan, maalesef devam ettirmeyi de huy edinmiş gibi görünüyor.

İddia sahiplerine hatırlatmak isteriz ki, belediyemizde herhangi bir resmi görevde bulunmayan bir kişiyi hedef almak, gazetecilik değil, sadece komedi malzemesi olur. 

Haber yapmaktaki başarısızlıklarını, bir nebze olsun eğlenceli kılan tek şey ise hayal güçleri. Her zamanki gibi kamuoyunu yanıltan bu yalan iddialarla ilgili hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuzu belirtmek isterim. 

Ancak, asıl büyük sorunumuz, bu gazetenin gerçeği öğrenmekle hiç ilgilenmemesi. Ama bir sonraki haberleriniz(!) için de alın size fazladan hayal gücü. Belki lazım olur    

 “Murat Hürriyet, belediyenin çatısına helikopter pisti yaptırıyor ve buradan şehri yönetiyor!”

Murat Hürriyet, İzmit Körfezi’nde kendi özel donanmasını kurdu, şehri denizden de kontrol edecek!”

 “Belediye binasının altına Murat Hürriyet için gizli bir laboratuvar inşa edildi, şehir projeleri orada hazırlanıyor!”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.