BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Aktaş’ı Manav Kültür Evi’nde ağırladılar

Vali İlhami Aktaş, Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonuna iade-i ziyarette bulundu. 

19 Ekim 2024 14:39
Vali Aktaş’ı Manav Kültür Evi’nde ağırladılar

Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyon Başkanı Şükrü Başaran ve yönetimi Vali Aktaş’ı Manav Kültür Evinde karşılayarak keyfiye (poşu) takdiminde bulundular.

Ziyaret kapsamında geçmişten bugüne Manav müzesi ziyareti yapılarak Manav kültürünün mimarisi, canlı tarihi, el sanatları, sosyal yaşamdaki yeri, Manav’lar için bir çatı olması, geçmişten geleceğe köprü vazifesi görmesi ve bu toprakların yüzyıllardır hikayesi hakkında Vali Aktaş’ a kültürel paylaşımlar yapıldı.

Bize özgü olan bizim kültürümüzdür diyen Federasyon Başkanı Başaran, samimi ve karşılıklı sohbetler ortamında geçen ziyaret sırasında Vali Aktaş’a Manav sofrasına ait ikramlar, Akçakoca ve Kocaeli kitabı ile Manavlar kitabını takdim ederek nazik ziyaretleri için Vali Aktaş’a teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.