BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’ten muhtarlara: İzmit için dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz 

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Başkan Hürriyet programda yaptığı konuşmada, “İzmit’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için sizlerle dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi  

19 Ekim 2024 17:36
Başkan Hürriyet’ten muhtarlara: İzmit için dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla görev muhtarlarla Dernekler Yerleşkesinde bir araya geldi. Programa Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Ertürk, Celal Hülür, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan,  İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Sevgi Koyun, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, muhtarlar ve aileleri katıldı. 

“HALKIN SESİ OLMANIZ ÇOK DEĞERLİ”

Başkan Hürriyet Muhtarlar Günü programında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Her sene Muhtarlarımızla Muhtarlar Günü vesilesiyle aynı sofranın etrafında buluştuk. Siyaset üstü hizmet anlayışımızı hep paylaşmaya çalıştık. Tüm muhtarlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımız çok çalışkanlar. Bizleri yönlendiriyorlar. Hepimiz kamu hizmeti görüyoruz. Dayanışma gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Halkın sesi olmanız, halkın taleplerini bizlere iletmeniz çok değerli. 

“GÜZEL BİR DÖNEMİMİZ OLSUN”

Hepimiz görev sürelerimiz içerisinde bir taş üstüne taş koyabiliyorsak bu çok kıymetli bir şey. Yaptığınız iş özveri ister. Muhtarlık gönüllülük esaslıdır. Kente kattığınız değerler için hepinize teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü sizlerin önemli sorumluluk bilincini hatırlamanın ve farkındalığı yükseltmenin anlamlı olduğu bir gün. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun.  Daha güzel hizmetleri hep birlikte yapma dileğiyle. Güzel bir dönemimiz olsun. 

“DAHA BÜYÜK ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ”

Tüm muhtarlarımızla her zaman kol kola olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerin destekleriyle zorlu günlerde en fazla desteği götürebilmek için sabahtan akşama koşturmaya hazırız. Bu dönem güzel bir ekibimiz var. Ekip arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Meclis üyelerim de sürekli sahadalar. İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz de emek veriyor, teşekkür ediyorum onlara. Sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Bundan sonra azalarımızın da katılacağı daha büyük etkinlikler yapacağız.  Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İzmit’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için sizlerle dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

“BELEDİYEMİZLE ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARIYORSUNUZ”

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan programda yaptığı konuşmada, “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e bizleri sizlerle böylesi bir ortamda buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimde ilk ziyaretlerimi muhtarlara yapmıştım. Bu akşam da burada aile birliğini, beraberliğini, sıcaklığını hissettirdiniz. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler siyasetçiyiz ama sizlerle siyaset üstü bir beraberlik kurmak istiyoruz. Mahallelerinizde belediyemizle birlikte çok güzel işler başarıyorsunuz. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun. Cumhuriyet Bayramımızı da şimdiden kutluyorum” dedi. 

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşan İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun, “Böyle güzel bir ortamda bizleri bir araya getirdiği için İzmit Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun” dedi. 

DEVLETİ VE MİLLETİ TEMSİL EDİYOR

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy ise konuşmasında, “Muhtarlık, köklü devlet geleneğinin 1829 yılından beri sürdürmüş olduğu bir kurumdur. Muhtarlık devleti ve milleti temsil eden kurumların başında gelmektedir. Devlet ile milletin bütünleşmesinde önemli olan muhtarlarımız sorunların çözüme kavuşmasında önemli bir role sahiptir. 

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Muhtarlar devletin gören gözü, vatandaşa dokunan sıcak elidir. İlçemizde de mahallelerimizin her türlü ihtiyaçlarını tespit ederek emeğini esirgemeyen mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlar ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

“ÇOK GÜZEL BİR ORTAM”

Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, “Muhtarlar Gününü kutlamamız için böyle bir organizasyon yapan İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam. Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.