BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

ASKON Kocaeli Şubesi’nde Fatih Işık güven tazeledi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunu tamamladı. Seçimde, mevcut Başkan Fatih Işık yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.  

19 Ekim 2024 18:34
ASKON Kocaeli Şubesi’nde Fatih Işık güven tazeledi

Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladıktan sonra, Fatih Işık şubenin iki yıllık faaliyet raporunu sundu. Başkan Işık, Genel Kurul öncesi yaptığı konuşmada, ASKON’un “haklı zenginlik” ilkesiyle kurulduğunu ve 1998’den bu yana, hem üyelerine hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını belirtti. ASKON’un Türkiye genelinde 13 bini aşkın üyesi ve bir milyonu aşkın istihdamı ile 15 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğine dikkat çeken Işık, Kocaeli Şubesinin de bu başarıya önemli katkılar sunduğunu vurguladı. 

Fatih Işık, ASKON Kocaeli Şubesinin 1. dönem çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını, yeni dönemde de Genel Başkan Orhan Aydın ve Teşkilat Başkanı Volkan Kahraman’ın desteğiyle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Kocaeli’nin, Türkiye’nin imalat sanayisine katkı sağlayan en önemli illerden biri olduğuna dikkat çeken Işık, şehrin otomotiv, kimya ve metal sanayi başta olmak üzere birçok sektörde lider konumda olduğunu belirtti. Fatih Işık, Kocaeli’nin sanayi, teknoloji ve lojistik gibi birçok alanda Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu ayrıca Kocaeli’de faaliyet gösteren 3.585 firmadan 334’ünün yabancı sermayeli olduğunu ve bunların arasında dünya markalarının yer aldığını ifade etti. 

Kocaeli’nin 2023 yılında 38,01 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ve kişi başına ihracat miktarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu vurguladı. Son olarak ASKON’un ve ASKON Kocaeli Şubesinin sanayi, eğitim ve ticaret gibi birçok alanda yürüttüğü projelerle ülke ekonomisine katkı sağladığını, yeni dönemde de bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Işık, “Yeni dönemde yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor, önceki dönemde görev yapmış arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuşmalarını sonlandırdı. 

ASKON Kocaeli Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu sonucunda belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: 

Fatih Işık – Yönetim Kurulu Başkanı 

Mesut Kanpara – Yönetim Kurulu Başkan Vekili 

İsa Yılgın – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Nurullah Güngör- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Vildan Aydın- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Ersin Küçükateş- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Recep Balcı- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Hüseyin Kulaç- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Muharrem Top - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Furkan Kanpara- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Serkan Özer- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Hakan Soylu- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Samet Genç- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Hüseyin Cüstan- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Kadir Özdemir- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Emrullah Bilgin- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Şeyhmus Sayan- Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

Tolga Köroğlu, Mustafa Kemal Çakar, Mustafa Yıldız Erdem, Küçükateş Bektaş Koç, Eray Mercan Timur Alar, Zeynep Top, Çiler Öner, Samet Özçelik, Aykut Alpergin, Yusuf Koç, Özkan Ünğan ve Murat Aka. 

DENETİM KURULU ÜYELERİ: 

Yalçın Aka, Özgür Yıldız, Ahmet Pilten, Berkan Düzgün, Tunahan Uçar ve Recep Ertaş.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.