BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezli muhtarlardan şehit kütüphanelerine destek mesajı

Ülke genelinde şehitler adına kurduğu kütüphanelerle tanınan Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’ı ziyaret eden Körfezin mahalle muhtarları, şehitler adına kurulan kütüphanelere desteklerinin devam edeceğini söylediler.  

19 Ekim 2024 19:43
Körfezli muhtarlardan şehit kütüphanelerine destek mesajı

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk başkanlığında Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’ı ziyaret eden Körfezin mahalle muhtarları, ‘ Şehitler adına kurulacak kütüphanelere her türlü desteği vereceğiz’ sözünü verdiler.

MUHTARLAR, ‘YANINDAYIZ’

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, ‘ Şehit kütüphaneleri ile ilgili çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Her zaman bu konuda yanındayız. Elimizden gelen desteği vereceğiz.’ Dedi. Mahalle muhtarları ise, kurulacak olan kütüphanelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirterek, ‘ Mahallemizde elde edeceğimiz kitapları kütüphaneler için gazeteci-yazar Eranıl’a teslim edeceğiz’ dediler.

ERANIL, ‘ YENİ KÜTÜPHANELERİ KURACAĞIZ’

Gazeteci –Yazar Eranıl, kütüphane çalışmalarında her daim muhtarların ciddi destek verdiğini belirterek, ‘ Kütüphane kurma çalışmalarına devam ediyorum. Şu anda üç kütüphane çalışmam daha bulunuyor. Bu konuda muhtarlarımızdan destek bekliyorum. Mahalle sakinlerinden temin edecekleri kitapları bana teslim ederlerse, bende yeni yeni kütüphaneler kurarım’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.