BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tribünde buluştular

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Kocaelispor ile Ümraniyespor futbol karşılaşması Kocaeli’nin önemli isimlerini yan yana getirdi. 

20 Ekim 2024 22:50
Tribünde buluştular

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanan ve Vali İlhami Aktaş’ın, Kocaeli Milletvekilleri; Harun Özgür Yıldızlı ve Saffet Sancaklı, Kocaeli 22. Dönem Milletvekili-eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Kocaelispor Başkanı Sefa Sirmen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, MHP İl Başkanı Tuncay Batı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Ümraniyespor Başkanı Ömür Aydın ve taraftarlar ile birlikte izlediği maç Kocaelispor galibiyetiyle 1-0 bitti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.