BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Babanın tarlasına mı davet ediyorsun arkadaş

CHP'li Deniz Yücel, "Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı, Afrikalı yetmedi, bir de Lübnanlılar gelsin öyle mi?" dedi. 

20 Ekim 2024 22:43
Babanın tarlasına mı davet ediyorsun arkadaş

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mültecilere yönelik "Kapımız açık" ifadelerine tepki gösterdi. 

Yücel, Erdoğan’ın, “Suriye’den ülkemize gelen mülteciler konusunda da kapımız onlara hep açık olmuştur, şu anda da açıktır. Hele böyle bir savaş döneminde, oradan Türkiye’ye gelebilecek olanlar olursa ki bunların içerisinde Lübnan da var. Lübnan’dan da ülkemize gelenler olursa biz onlara da kapımızı açık tuttuk” sözlerini eleştirdi.

Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

İsrail Orta Doğu'yu boşaltmak için her yeri bombalıyor, bizimki de ‘bize gelin’ diyor. Suriyeli, Afganistanlı, Pakistanlı, Afrikalı yetmedi, bir de Lübnanlılar gelsin öyle mi? Babanın tarlasına mı davet ediyorsun arkadaş” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.