BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gerçeği bile bile takke düşmanı gibi göstermek için iftira attılar

Adıyaman'da cep telefonu ile çekilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Videoda yaşlı bir esnaf çarşıyı gezen AKP'lilere CHP'li belediyeyi şikayet ederken İBana 20 yıl sonra sakalallı olduğum için ceza kesildi" diyordu. Troll hesaplar bu videoyu yayarak CHP'li belediyenin dindarlara karşı ayrımcılık yaptığını öne sürdü. Ancak kısa bir süre sonra zabıtaların yanına gittiği aynı esnafın konuşmasında bu kez ceza kesilmediği ortaya çıktı 

20 Ekim 2024 01:44
Gerçeği bile bile takke düşmanı gibi göstermek için iftira attılar

Adıyaman’da bir seyyar satıcı, AKP’lilere CHP'yi şikâyet ederken, zabıta ekipleriyle karşılaşınca söylediklerini geri aldı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, seyyar satıcı, AKP’li yetkililere “Başkanım, 20 yıl boyunca AK Parti yönetti ve bana bir kere ceza kesilmedi, CHP geldi ceza kestiler.” şeklinde konuştu. Ancak kısa süre sonra bu iddianın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Zabıtanın Müdahalesiyle Gerçek Ortaya Çıktı

Zabıta ekipleri ve amirleri, satıcının yanına giderek, "Biz sana hiç ceza kesmedik, neden ‘CHP geldi ceza kesti’ diye söylüyorsun?" diye sordular. Seyyar satıcı ise önce “Ben CHP diye bir şey söylemedim” diyerek geri adım attı. Daha sonra, zabıtanın kendisinden kimlik istediğini ancak o sırada kimliğinin yanında olmadığını belirtti. Bunun üzerine zabıta amiri, "Kimliğin olmadan sana nasıl ceza kesilsin? Biz sana ceza kesmedik, bu doğru değil." diye yanıt verdi. Seyyar satıcı ise konuyu değiştirerek “Saat kaç oldu, ikindi namazını kaçırmayayım.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.