BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’deki üretim tesisinde mantar topladılar

Körfez Belediyesi 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi üyeleri, önce kompost üretim merkezini gezdi ardından mantar üretim ünitesinde mantar topladıç 

21 Ekim 2024 14:35
Körfez’deki üretim tesisinde mantar topladılar

Körfez Belediyesi’nin ilçede yaşayan yaşlı vatandaşlar için hayata geçirdiği 60+ Aktif Yaşlanma Merkezi, farklı etkinlikler ile üyelerin sosyal yaşamlarına renk katmayı sürdürüyor. Sağlık taramaları, seminerler ve geziler dışında son olarak Körfez Belediyesi’nin Kocaeli’nin en büyük kompost üretim merkezini gezdiler.

TESİSİ GEZDİLER, BİLGİ ALDILAR

Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz tarafından karşılanan Körfez’in çınarlarına, kompost gübre elde edilmesindeki süreç anlatıldı. Daha sonra da hep birlikte elde edilen kompost gübre ile üretimi yapılan mantar tesisine geçildi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

İşleyişle ilgili bilgiler verilen Körfez’in çınarları daha sonra tesis içerisinde üretimi gerçekleştirilen istiridye mantarını topladılar. Oldukça renkli görüntülerin yer aldığı etkinlik dolayısıyla vatandaşlar Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.