BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazeteci Mustafa Eranıl’a Yılın İyilik Ödülü 

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) ve Toplumsal Uzlaşma Platformu (TUP) tarafından her yıl düzenlenen "Yılın İyilik Ödülleri", 13 Kasım Dünya İyilik Günü’nde Ankara Kent Konseyi Konferans Salonu’nda saat 13,30’da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. Bu anlamlı günde, Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’a, Türkiye genelinde şehitler adına kurduğu 25 Şehit kütüphaneleri nedeniyle "Yılın İyilik Ödülü" takdim edilecek. 

21 Ekim 2024 18:16
Gazeteci Mustafa Eranıl’a Yılın İyilik Ödülü 

Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden TÜSİAV ve TUP, her yıl düzenlediği ödül programlarıyla başarılı gençleri ve topluma katkı sunan bireyleri ödüllendirerek iyiliklerin yayılmasına öncülük ediyor. Bu kapsamda, özellikle şehitlerimizin anısına kütüphaneler kurarak toplumun eğitimine katkıda bulunan Eranıl’a, ‘iyilik’ alanında ödül verilmesi, yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verildiği bildirildi.

Sivil toplum kuruluşlarının (STK) duayen öncüsü,  TÜSİAV Yönetim Kurulu Başkanı ve TUP Kurucu ve Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak’ın ve Uzat Elini Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı, Toplumsal Uzlaşma Koordinatör Başkanı Ş.Zekiye ÖZMUT öncülüğünde gerçekleştirilen programın, iyiliklerin toplum genelinde yaygınlaşmasına vesile olması hedefleniyor. "Yılın İyilik Ödülleri" programı, kötülüklerin son bulması ve iyiliklerin yeryüzüne hakim olması amacıyla düzenlenerek, topluma ve insanlığa fayda sağlayan kişileri onurlandırarak, örnek gösterilmesi sağlanıyor.

Başkent Ankara’da düzenlenecek bu anlamlı etkinlikte, Eranıl gibi topluma katkı sağlayan bireylerin çalışmalarının takdir edilmesi, iyiliğin gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. TÜSİAV Yönetim Kurulu Başkanı ve TUP Kurucu ve Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve TUP Koordinatör Başkanı Ş. Zekiye Özmut, programa herkesin davetli olduğunu belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.