BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın, MHP’lileri ağırladı

MHP İl Başkanı Batı ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.. 

21 Ekim 2024 00:13
Başkan Büyükakın, MHP’lileri ağırladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ve yönetimi geçen ay göreve başladıktan sonra kent protokolüyle tanışma ziyaretleri gerçekleştiriyordu. Başkan Batı ve yönetimi, bu ziyaretler kapsamında bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Batı, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a il yönetim kurulu üyelerimle birlikte ziyarette bulunduk. Hoş sohbeti, muhabbeti ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine partim ve yönetimim adına teşekkür ederim.

Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır, var olacaktır ve ayakta olacaktır” dedi. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Büyükakın ise, “Cumhur İttifakı ortağımız, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Cumhur İttifakı ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için örnek birlikteliğini aynı kararlılıkla sürdürüyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.