BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahçeli seslenmişti, Öcalan'dan mesaj gelecek!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı Öcalan çıkışı sonrası Gazeteci İrfan Aktan, "Yarın çok önemli bir gelişme olma ihtimali var. Öcalan’dan bir mesaj gelecek" açıklamasında bulundu. 

22 Ekim 2024 22:30
Bahçeli seslenmişti, Öcalan'dan mesaj gelecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada PKK lideri Abdullah Öcalan’a yönelik çağrıda bulunarak, tartışmaların fitilini ateşledi. Bahçeli, Öcalan’ın örgütün lağvedildiğini TBMM kürsüsünden açıklaması gerektiğini dile getirdi.

DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık konuya ilişkin açıklama yaparak, "Önümüzdeki günlerde daha önemli gelişmelerin olabilme ihtimalini yüksek görüyorum" ifadelerini kullandı.

"ÖCALAN'DAN AÇIKLAMA GELEBİLİR"

Gazeteci İrfan Aktan, katıldığı Artı TV’de, bomba bir iddiada bulundu.

Yarın önemli bir gelişme yaşanabileceğini belirten Aktan, “Birincisi hükümet kanadından bir açıklama gelebilir. İkinci ihtimal Kandil’den bir açıklama gelebilir. Ve bana göre daha muhtemel bir olasılıksa, Öcalan’dan bir açıklama gelebilir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.