BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kamil Şirin: Bu nasıl bir seviyesizlik

İYİ Parti Kocaeli İl Bakanı Kamil Şirin isim vermeden Apo çağrısında bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yüklendi. 

22 Ekim 2024 01:20
Kamil Şirin: Bu nasıl bir seviyesizlik

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin’in yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Savaşan ülkelerden biri koşulsuz şartsız teslim olursa, muzaffer olan ülkenin başkanı gurur ve kibirle mağlup ettiği milletin onurunu bir kere daha çiğnemek için teslim alınan ülke meclisinde Zafer konuşması yapar.

Hayırdır! Bu nasıl bir seviyesizlik. Siz kimsiniz de ülkemizi 40 yıldır kan gölüne çeviren ve 27 yıldır da cezaevinde olan örgüt liderini  Meclise zafer konuşması yapmak için davet ediyorsunuz. Şehitlerimizin kanı sizi tutar.

Yetimlerimizin öksüzlerimizin ahı sizi tutar. Size istikamet gösterenler şunu iyi bilsinler ki  mağlup edilebiliriz ama bizi kimse teslim alamaz.. Bu  sebeple de millet düşmanları, devlet düşmanları  asla milletimizin kutsal mabedi meclisimizde şehitlerimizin kanını çiğneyerek gelip konuşma yapamaz. Merak etmeyin! muhtaç olduğumuz  kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.