BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özgür Özel’in Bahçeli’nin Öcalan çağrısına destek vermesi CHP’den istifa getirdi

Son genel seçimlerde CHP’den Kandıra Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan Cevdet Sezer partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

23 Ekim 2024 15:25
Özgür Özel’in Bahçeli’nin Öcalan çağrısına destek vermesi CHP’den istifa getirdi

Cevdet Sezer istifasını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

AKP ve MHP'nin terörist başına af, mecliste konuşturma ve siyasi çıkar adımlarına, binlerce şehit, bebek kanı, anne baba, öğretmen, vatan sevdalısının katiline; af veya türevlerine verilen veya verilebilecek her türlü adım, destek ve açıklama benim için, Türklüğüm ve vatan, millet sevdalısı ruhum için ince çizgidir. CHP Genel Başkanının terörü destekleyen ve bu terörden beslenen: AKP ve MHP'yi destekleme, kabuk etme, açıklaması benim için kabul edilemez bir durumdur. Bu gerekçe ile CHP üyeliğinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Eş, dost, akraba ve kamuoyuna duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.