BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de doktor aşıklar evlendi

Derince’de iki doktor Fatma Nur Kanmaz ve Sertaç Ayyıldız evlendi. 

23 Ekim 2024 15:23
Derince’de doktor aşıklar evlendi

Bağımsız Sağlık Sen Genel Başkanı Sami Ayyıldız ile Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Emekli Hemşire Nevin Ayyıldız’ın yakışıklı ve beyefendi doktor oğulları Sertaç ile Gülcan-Onur Kanmaz çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahi Asistanı ve 112 Çağrı merkezi Görevlisi Doktor Fatma Nur Kanmaz; düzenlenen görkemli düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için  ‘ evet’ diyerek imza attılar.  

Yeni evli çiftlerin düğünleri, Derince Yenikent Tanyıldız Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Gelin ile damadın doktor ve hastane de çalışan arkadaşları bu güzel ve özel günde yalnız bırakmadılar. Fatma Nur ile Sertaç, kendileri için hazırlanan özel pastayı keserek, bir birlerine ikram ettiler daha sonra düğün töreninin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gelin ile damadı diğer katılımcılarda piste yalnız bırakmadılar. Damadın anne ve babası, gelen misafirlerle yakından ilgilendiler. Fatma Nur ile Sertaç bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.