BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Canan Dağdeviren Çınar Çocuk Evi’nde Cumhuriyet coşkusu

İzmit Belediyesi, Canan Dağdeviren Çınar Çocuk Evi öğrencileri ve aileleriyle gerçekleştirdiği Cumhuriyet Bayramı programında Cumhuriyetimizin 101’nci yılı büyük bir heyecanla kutlandı  

23 Ekim 2024 17:37
Canan Dağdeviren Çınar Çocuk Evi’nde Cumhuriyet coşkusu

İzmit Belediyesi, Canan Dağdeviren Çınar Çocuk Evi öğrencileri ve ailelerinin katılımıyla Dernekler Yerleşkesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlikte Çınar Çocuk Evi minikleri hazırlandıkları gösterilerle tüm katılımcılara coşku dolu anlar yaşattı. Programa İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Yılmaz ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve veliler katıldı. 
 
BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLER SUNDULAR 

İzmit Belediyesi Canan Dağdeviren Çınar Çocuk Evi öğrencileri, ‘Cumhuriyeti ilan Edildiği yazılıyor’ adlı gazeteyi dağıtarak giriş yaptılar. Ellerinde Türk Bayrakları ile sahnede performanslarını sergileyen öğrenciler Cumhuriyetin 101’nci yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Gösterilerin ardından tüm öğrenciler Parla 100’ncü yıl Marşı eşliğinde bayraklarını seyircileri selamladı.

“ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI ÖNCELEYEN EĞİTİM ”

Programda konuşan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu şu ifadeleri kullandı; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın arifesinde çocuklarımız ve siz değerli ailelerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in vizyon projelerinden birisi olan Çınar Çocuk Evleri, eğitimde fırsat eşitliği anlayışı ile Atatürk ilke ve inkılaplarını önceleyen eğitimiyle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. 

“CUMHURİYETİ ÇOCUKLARIMIZ YÜCELTECEK”

Tüysüzler ve Yeşilova olmak üzere iki kreşimiz faaliyette, Erenler ve Tepeköy kreşlerimizde bitmeye çok yakın durumda. Şirintepe’de yapımına devam ettiğimiz kreş ile 195 Çocuğumuza verdiğimiz hizmeti daha da arttırmayı hedefliyoruz. Atatürk’ün eğitime verdiği önemi şu ifadelerinden anlıyoruz, ‘Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz.’ Çocuklarımız Cumhuriyetin gelişini müjdeleyerek salona giriş yaptılar. Gelecekte de bu çocuklarımız Cumhuriyetin gelişimine ve yücelmesine katkıda bulunacaklar. Bizde bu çocukların gelişimine katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.