CHP-AKP arasında cenaze polemiği: Senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım?
Siyaset, 01 Şubat 2025 21:33AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Erol Çalışkan, cenaze yemeği dağıtım işinin durdurulmadığını söyleyen CHP’li Nazım Gençtürk’e İzmit Belediyesi’nin kamuoyuna yaptığı resmi açıklamayla 9 ay önce cenaze yemeği dağıtım işini resmen durdurmuş dedi ve senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım?” diye sordu.
Çalışkan’ın açıklaması şöyle: “Senin ne zaman yüzün kızaracak Nazım? Yaptığın her açıklamanın yalan ve iftira dolu olduğu, her adımının kurgu ve montaj edildiği belgelenmesine rağmen yüzün kızarmıyor, hala konuşuyorsun Nazım?
İstiklal Marşı okunmayan kongrelerde gülerek boy gösteren sanki sen değilmişsin gibi, şimdi de üç ayları diline dolamış, altına da Atatürk posteri koymuş, milletin milli ve manevi bütün değerlerini sömürerek bir yalan daha sallamışsın.
Biz yine gerçeği anlatacağız ama senin yine yüzün kızarmayacak biliyoruz. Çünkü sende o yüz yok Nazım. Çünkü iplerin yalanın merkezinin elinde Nazım! Demişsin ki, İzmit Belediyesi cenaze yemek hizmetini sonlandırmadı.
İşte sana belge! Üstelik bizzat İzmit Belediyesi tarafından geçen yıl mayıs ayında yapılmış bir açıklama. Diyor ki; masraf çoğaldı, yemekleri biz yapacağız, 6 ay içinde yeniden dağıtmaya başlayacağız!
Bunun bir bahane olduğunu biliyoruz. Araçları da öyle deyip aldınız, şimdi hepsi garajda yatıyor. Milletin parasını ziyadesiyle ziyan ettiniz, hem de hizmetten mahrum bıraktınız. Orası ayrı bir konu ama hani cenaze yemeği dağıtmayı durdurmamıştınız Nazım?
Onu geçtik, 6 ay gibi kısa sürede yeniden başlayacağız demişsiniz. Dokuz ay geçti, biz hatırlatmasak hala ses çıkarmayacaktınız Nazım. Şimdi kim yalancı, Nazım? Bakalım bu sefer içinden ne geçecek Nazım, yüzün kızaracak mı, yoksa yine gülecek misin Nazım?”
.jpeg)
Siyaset, 01 Şubat 2025 21:33
Yorumlar (0)
Emeklilerin maaş zammı tablosu ortaya çıktı
Büyükakın, Gebze Eskihisar Kavşağı'nda o projeyi yerinde inceledi
Ercan’dan Dokuzlar’a: Yüzsüzlük gizlenen raporlardadır
GEBKİM OSB standına perakende ve sanayi temsilcilerinden yoğun ilgi
Kardelen Hareketi’nde vefa İstanbul’da bir semt değil!
Fatih Erbakan'dan sert sözler!
AKP’li Dokuzlar, Hürriyet’i hedef aldı
Fevziye Cami Park alanı yenileniyor
MHP Dilovası’nda hanelere misafir oluyor
Çayırova’nın genç basketbolcuları Play-Off oynamaya hak kazandı
Huzurevinde müzik dinletisi
Bu yağmanın, ihanetin hesabını verin!
Yeni Cuma Parkı botanik bahçesine dönüşecek!
Vatandaşa at ve eşek eti yedirdiler!
Eski okul binası modern bir sosyal tesise dönüştürülecek
Körfez’in gelecek vizyonu ele alındı
İmamoğlu'nu suçlayan gizli tanık davadan çekildi
Anahtar Partililer Karamürsel’de kapısını çalmadıkları ev bırakmadılar!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
