Batan esnafa sahip çıkmayan, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’i istifaya davet ediyorum!
Gündem, 04 Şubat 2025 15:56MARSİAD Başkanı Bahr Odabaş, batan esnafa sahip çıkmayan, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’i istifaya davet ediyorum dedi.
MARSİAD Başkanı Bahr Odabaş şöyle konuştu:
Bakanların, oturdukları yerden her gün icat ettikleri soygun ve zorluklarla birçoğu batan, kalanların da son nefesini verme üzere olduğu esnafa sahip çıkmayan, bir gün bile eylem organize etmeyen, Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye Esnaf Odaları Genel Başkanı Bendemi Palandöken’i istifaya davet ediyorum!
Bizden aldıkları zorunlu aidat ve paralarla, yıllarca o koltukları işgal edenler, maalesef kişisel çıkarlarını ve Egolarını düşünerek risk almak istemiyorlar. Biz MARSİAD olarak yakın zamanda, önce Kocaeli valiliğinin, sonra Cumhurbaşkanlığının önünde toplantılar organize ederek, son çıkan, bir kişi bile çalıştıran esnafın, işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı çalıştırmamaları halinde, en az 88 bin TL cezayı ve diğer sayısız ceza ve yaptırımları protesto edeceğiz!
Gündem, 04 Şubat 2025 15:56
Yorumlar (1)
Bahri odabaş
Haber yapma cesareti gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.05 Şubat 2025 15:56