Emine Zeybek Bilgili Kültür Okullarını ziyaret etti
Eğitim, 14 Eylul 2018 12:30Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Özel Bilgili Kültür Okulları’na ziyaret gerçekleştirdi.
Okul kurucusu Sayın Ali Aydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, okulda ki veli toplantısına gelen Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ve eşi MüjganKantay da katıldı. Okulda görevli öğretmenler ve velilerle sohbet eden Emine Zeybek yeni dönemin hayırlı ve başarılarla dolu geçmesi dileklerini aktardı. “2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”
Okul kurucusu Ali Aydemir’in makamında Kocaeli’deki eğitim faaliyetleri üzerine yapılan sohbetin ardından okulu gezen Zeybek,“Öncelikle Ali Bey’e bölgemize büyük bir yatırımla kazandırdığı bu eğitim yuvası için teşekkür ederim. Okullar ülkemizin can damarı, geleceğimizi şekillendiren en önemli kurumlardır. Yerel ve merkezi yönetimler olarak eğitim kurumlarına yardımcı olmamız gerekmektedir. Bizler bunun bilincinde hareket ederek eğitim faaliyetlerini gelişebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz.Yüksek donanıma sahip bu eğitim yuvamızda yetişen yavrularımızın da ülkemiz için ellerinden geleni yapacaklarına güvenim tam. Önümüzde ki hafta başlayacak olan2018-2019 eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.
“AMACIMIZ TAM DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİREBİLMEK”
Özel Bilgili Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Aydemir ise; “Kocaeli’de doğup büyüyen bir eğitim kurumuyuz. Amacımız her şeyden önce vatanına milletine faydalı, eğitim anlamında tam donanımlı bireyler yetiştirebilmek. Bunun için kendimizi her an geliştiriyoruz ve deneyimlerimizi öğrencilerimize aktarmaya çalışıyoruz. Ben de sayın vekilimiz gibi yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor ve bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitim, 14 Eylul 2018 12:30
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
