Başkan Çiftçi gençlerle GTÜ’de buluştu
Eğitim, 16 Temmuz 2024 12:22Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Gençlik Merkez YKS Yaz Okulu’nda eğitim gören Çayırovalı gençlerle, Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği oryantasyon programında bir araya geldi.
Başkan Çiftçi, sınava hazırlanan Çayırovalı gençlerle Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir araya geldi. Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi YKS Yaz Okulu’nda eğitim alan gençler, kendileri için düzenlenen özel programla bugün, derslerini GTÜ kampüsü içerisinde gördü. Yapılan oryantasyon programı sayesinde hem üniversite ortamını yakından gören gençler, üniversite sınavı öncesinde de GTÜ sıralarında eğitim alarak ayrı bir heyecan yaşadı. Üniversite hayalleriyle sınava hazırlanan gençleri bu özel eğitim gününde yalnız bırakmayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, öğrencilere eğitimi ne kadar önemsediklerini anlatarak, Çayırova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Başkan Çiftçi’ye GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş da eşlik ederek, gençlere üniversite hakkında bilgi verdi.
.gif)
“EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gençlik Merkezi YKS Yaz Okulumuzda eğitim gören öğrenci kardeşlerimizle ülkemizin saygın eğitim kurumlarından biri olan Gebze Teknik Üniversitemizin İşletme Fakültesi’ndeki Oryantasyon programında bir araya geldik. Üniversite yolculuğunda kendilerine her konuda destek verdiğimiz gençlik merkezi öğrencilerimizle hem tecrübelerimizi paylaştık, hem de kendilerine moral verdik. Bizlere kapılarını açan Gebze Teknik Üniversitemize ve programda eşlik ederek bilgilendirmede bulunan GTÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mahmut Durmuş hocamıza teşekkür ediyor, geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Eğitim, 16 Temmuz 2024 12:22
Yorumlar (0)
Bülent Sarı: Haddehane ve çöp tesisleri kabul edilemez
İşverenlerden Erdoğan'a asgari ücret cevabı
Başkan Hürriyet cami cemaatiyle buluştu
Emekliye barınmayı dahi sağlayamayan bir ülke olmamalıydık
Akaryakıtta tabelalar gece yarısı değişti!
İzmit’te yeni yıl coşkusu başladı!
Büyükşehir ekipleri karlı günlere böyle hazırlanıyor!
İsmail Süer vefat etti
AKP’liler de güvenmiyor!
Başkan Ölmez, Kandıra’da çöp tesisi ile ilgili oylamada güldü mü?
Bu kütüphanelerde gençlerimiz geleceğe hazırlanıyor
İzmitlilere Halk Et soruldu
KOSGEB destekleri Gebze’de masaya yatırıldı
Vatandaşa bir dokun bin ah işit!
İzmit’te 50 yaş üstü vatandaşlara güç veren seminer!
Vali Aktaş, İzmit Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nu da ziyaret etti
Kocaeli'de insanı öldüren, doğayı katleden bir sanayi istemiyoruz
Sudan bahane ile Anahtar Parti'den istifa ettiler!
Körfez’de kariyer ve istihdam adına önemli organizasyon
Gram altında yeni rekor
Kartepe’de karlı tepeye çıkan yola el atıldı
Kandıralı Ertürk’ten AKP’lilere sert sözler!
Akıl dışı senaryoların ve iftiraların pervasızca üretildiği bir dönemi yaşıyoruz
Kandıralı Ertürk’ün hemşehrilerine çöp tesisine karşı çıkın demesi AKP’lileri kızdırdı!
Torpil ve kayırmadan utanmayan Özlem Zengin!
İSU kağıda basılı faturayı ortadan kaldırmak istiyor!
Gölcük’te oksijen tanklarını yol kenarında görenler endişe ediyor
AKP'liler PKK'lılara iş mi bulacak?
Büyükakın: Bu şehre asla zarar vermem, verdirtmem
Hürriyet’ten Büyükakın’a: Bir bina hariç hasar yok demişti, şimdi müjde yıkılıp yeniden yapılacak diyor
Fatih Altaylı'dan iktidara kuzu gibi olacağım mesajı!
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Zafer Partisi’ne katıldı
Gebze’de 4 can gitti, Cengiz Topel çürüdü
MHP Dilovası yöneticileri Spor Müdürü Babaoğlu’nu tebrik etti
61 ilde şubeleri olan tatlıcı da iflasın pençesinde
Merkez Bankası'nın kararı sonrası, euro 50 lirayı aşarak tarihi zirvesini gördü
Erdoğan asgari ücretle ilgili işverenlere seslendi!
Asgari ücret 39 bin lira olmalı
Kocaeli vekilinden TBMM’deki taciz skandalına dair sert sözler
