BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi'ni halkın oyları ile CHP'ye kaptıran AKP'liler, muhtarları da kullanarak ucuz siyasetle halkı kandırma gayretindeler mi?
 
İzmit Belediyesi yönetiminin başarısız olması için muhtarları mahallelerine ihanete mi zorluyolar?
 
Bazı AKP'lilerin partili muhtarlara; sorunları İzmit Belediyesi'ne bidirmeyin, vatandaş neden yapılmıyor? Diye sorarsa da belediye çalışmıyor şeklinde konuşarak başkanı suçlayın ve gazetecilere bilgi verin dedikleri de öne sürülüyor.
 
Ateş olmayan yerden duman tütmez. Tüm planlarını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i başarısız gösterme üzerine kuran AKP'liler, aslında İzmit'e ve İzmitlilere de ihanet ediyorlar diye düşünülebilir!
 
Belki bir kaçı muhtarlarla böyle konuşmuş da olabilir, fakat ben AKP'nin ilimizdeki üst düzey yöneticilerinin bu kadar ucuz davranışlar içerisinde olacaklarına ihtimal vermiyorum.
 
Muhtarın partisi olmaz.
 
Muhtarlar her kesimin oyunu alarak seçilirler.
 
Eğer siyasi duygularını ön planda tutarak hareket eden bir muhtar varsa da mahallesine ihanet ediyor demektir.
 
İhanet ve hainlik de unutulmaz!
 
İdris Çelebi sözünü sakınmayan biri ona söyleyelim İzmitli muhtarların ihanet içinde olduklarına dair yazı yazsın diye düşünen ve benimle iletişim kuranlar; şunu bilmez!
 
Düşmanım bile olsa; iftira atmam.
 
Dolmuşa binerim ama dolduruşa gelmem!
 
Sözün özü şu; 
 
Ben muhtarların AKP'lilerin talimatıyla hareket ettiklerine inanmıyorum!
 
Eğer içlerinde talimatla adım atan biri varsa da, o kişi beş para etmez bir karaktere sahip demektir!
 
Sevgiyle kalın, Gerçek Kocaeli'de kalın!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.