BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

SGK Uzmanı Reha Küçük sorularınızı yanıtlayacak!

İzmitli Sosyal Güvenlik Uzmanı Reha Küçük Gerçek Kocaeli’de.. 

22 Kasım 2021 07:16
SGK Uzmanı Reha Küçük sorularınızı yanıtlayacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde Uzun yıllar yöneticilik yapan İzmitli SGK Uzmanı Reha Küçük, 24 Kasım Çarşamba gününden itibaren Gerçek Kocaeli’de köşe yazılarıyla hem Sosyal Güvenlik Hayatı konularını değerlendirecek, hem de sizden gelen sorulara yanıt verecek.

Sorularınızı Reha Küçük'e rehakucuk41@gmail.com adresi üzerinden mail atarak iletebilirsiniz.

REHA KÜÇÜK'ÜN İLK YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

REHA KÜÇÜK KİMDİR?

04.12.1965 İzmit doğumlu. Lise eğitimini İzmit Lisesi, Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde tamamlamıştır. 

Sosyal Güvenlik Kurumunun Taşra Teşkilatlarının çeşitli birimlerinde uzun yıllar boyunca çalışmış ve yöneticilik yapmıştır. Sosyal Güvenlik Uzmanı olan Reha Küçük Sosyal Güvenlik Çalışma Hayatı konularında makaleler kaleme almakta ve Sosyal Güvenlik ve Mali Müşavirlik konularında özel ofisinde mesleğini yürütmektedir

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.